Mina mål under 2015 är simpla och det första jag tänker värdesätta högt det här året är att – må bra. Se över dåliga, gråa och trista saker och istället försöka se det positiva i allting. Det gör livet så mycket mer värt och roligare framförallt. Så att “må bra” kommer vara som ett grundmål i allt jag gör, no matter what. Annars har jag självklart ettpar punkter som jag vill kunna uppnå under 2015 ↓
♥ Välja rätt gymnasium. Det här är en väldigt viktig punkt för mig då jag vet vad jag vill i livet och gymnasiet är en viktig grund för det hela. Så fort skolan kommer igång igen så ska jag boka in ett möte med SYV och snacka igenom allt som har med gymnasiet och framtiden att göra i övrigt. Som sagt – jag vet vad jag vill jobba med i framtiden och hur jag vill att mitt liv ska se ut, och det är dit jag siktar.
♥ Satsa allt den sista terminen jag har kvar i grundskolan. Okej, den där meningen tog emot att skriva. Mitt sista år i grundskolan, SHIT. Skulle jag vilja så skulle jag kunna ta ett sabatt-år efter nian eller börja jobba direkt, det känns vilket känns.. sjukt. Egentligen. Anyhow, jag ska satsa allt sista terminen i nian och klara ALLA nationella-prov, även matten..
♥ Våga, lära känna nya människor och ännu en gång, våga. Jag ska sluta hyscha ner mig själv, våga ta för mig (mer än vad jag gör nu) och sluta tacka nej till saker bara för att dem känns främmande. Jag ska visa fram fötterna och på så sätt förhoppningsvis lära känna en massa nya människor, leva och ha riktigt kul!
♥ Trimma, träna och starta min första lokala tävling ihop med S. Jag tog mitt gröna kort i höstas och har tänkt starta Snobben flera gånger, men inte vågat. Alltså, jag har SÅN prestationsångest och tänker hela tiden “tänk om vi skulle vägra ut oss på så låga klasser som 70-80cm, det skulle vara såå pinsamt” osv. Men då faller vi tillbaka till mitt mål om att VÅGA – och det ska jag. 2015, då jäklar ska jag och Snobben göra vår tävlingsdebut. WOHO!

Leave a comment