Godmorgon! Klockan ringde 06:00 imorse och jag behöver nog inte förklara för er att jag var d-ö-t-r-ö-t-t. Ögonen kändes tungare än bly och allt jag gjorde gick i slowmotion. Men, det hindrar mig inte! Denna skoldag känns lite extra tung, för precis som rubriken lyder, idag har jag DUBBLA mattelektioner. Först en mattelektion precis efter lunch, och sedan ännu en mattelektion på eftermiddagen efter att jag slutat.. På vår skola har dem något som kallas “mattestöd”, vilket är två extra-lektioner i veckan där man har chansen att få hjälp i mindre klasser. Och ja, jag behöver det.
När skoldagen äntligen är över så återstår stallet. Snobbens saker ska packas upp och utrustningen ska putsas och hängas upp på sina vanliga platser. Efter det ska Snobben få sig en extreme-makeover. Man och svans ska klippas och tvättas, hovarna ska skrubbas och fettas in och hela kroppen ska få sig en rejäl omgång med alla borstar jag kan tänkas hitta i ryktväskan. En riktig myskväll i stallet helt enkelt! ♥♥

Leave a comment