Att ALLTID komma sent.. Bestämmer jag med nån kompis att vi ska träffas klockan halv 6 så är jag där absolut tidigast kvart i 😉 Är tidsoptimist ut i fingerspetsarna och tror alltid att saker & ting går fortare än vad dem egentligen gör.
Lättirriterad. Jag kan vara SJUKT lättirriterad, alltså verkligen. Det är ingen egenskap jag har att vara stolt över, men det är fortfarande en egenskap hos mig som jag alltid haft & troligen alltid kommer att ha. Vissa dagar bättre och vissa sämre, dem sämre dagarna kan jag explodera för minsta lilla sak som går fel.
Att inte klara av siffror. Jag-klarar-inte-av-siffror. Går som ni vet en ekonomi & juridik-linje, vilket är väääldigt konstigt med tanke på mitt sinne för siffror som är likamed 0. Sitter jag förlänge med siffror framför ögonen så får jag extrem huvudvärk samtidigt som det börjar flimra framför ögonen och jag känner att jag behöver spy. Bokstavligen.
Att vara sjukt kräsen med mat. Jag äter inte fisk, sallad, tomat, lök i någon form (EUW), kalla såser, räkor eller skaldjur, blodpudding och listan kan göras lång. Aldrig i hela mitt liv har jag stoppat ett salladsblad i munnen, och som jag känner nu kommer det aldrig hända heller.. Det luktar gräsmatta?!?

Leave a comment